Sivut
Yritys

Nokian Panimo on rehellisen aito ja itsenäinen suomalainen pienpanimo

Tarjoamme ainutlaatuisia juomia elämyksiä arvostaville suomalaisille.

Vaalimme perinteikkään oluen panemisen, käsityön ja yhdessä tekemisen perinteitä suurella sydämellä.

Ainutlaatuisen olutvalikoimamme seurassa oluen ystävien arjen hetkistä tulee hieman nautinnollisempia ja juhlista vielä vähän hauskempia. Virvoitusjuomamme maistuvat sekä nuorille että varttuneemmille.

Panimomme sai alkunsa vuonna 1991 halusta tehdä paikallisesti asioita omalla tavallamme: käsin, hyvällä porukalla ja laadukkaasti. Panimoa perustaessamme perustajaosakkaamme sijoittivat yhteiseen tulevaisuuteemme omaa rahaa. Tällä omista taskuista sijoitetulla riihikuivalla hankittiin tilat ja laitteistot Nokialle.

Tänä päivänä panimollamme on iso määrä osakkaita, mutta tekemisemme tapa on säilynyt alkuperäisen aitona ja tulee säilymään vastaisuudessakin, siitä aiomme pitää huolen. Suomessa toiminnassa olevista pienpanimoista olemme toiseksi vanhin.

Olut ja oluenteko ovat iloisia asioita.

Olemme pieniä ja ylpeästi itsenäisiä. Kokomme on vahvuutemme: olemme joustavia, nopealiikkeisiä ja uudistumiskykyisiä emmekä pönötä jäykkinä ja turhantärkeinä. Meillä kaikki tuntevat toisensa ja jokaisen mielipiteitä kuunnellaan.

Suhtaudumme oluen panemiseen vakavasti, mutta emme ole tosikkoja. Silmäkulmistamme voi päivittäin löytää sen pilkkeen, joka säilyttää arkiaskaremme juuri niin hauskana, mitä ainutlaatuisen oluen tuottamiseksi vaaditaan.

Panostamme parhaaseen mahdolliseen laatuun kaikessa toiminnassamme. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja tuotteitamme. Tuotekehitykseen osallistuu koko panimon väki oluttaremme panimomestari Riitta Sulkaman johdolla.

Valmistamme tällä hetkellä yli 3 miljoonaa litraa olutta. Jatkuvat investoinnit mahdollistavat myös tuotantomäärän kasvattamisen. Markkinaosuutemme kotimaisesta oluenkulutuksesta lähentelee yhtä prosenttia. Oluen ohella valmistamme siidereitä sekä virvoitusjuomia yli miljoona litraa vuodessa.

Kotimaisuus ja paikallisuus

Keisari-olut valmistetaan paikallisesta vedestä, kotimaisesta maltaasta ja hiivasta sekä parhaista humalista. Humala on ainoa raaka-aine, jonka joudumme ostamaan ulkomailta. Seuraamme tarkalla silmällä kotimaisten humalalajikkeiden kehittämistä, tavoitteena on jonain päivänä päästä käyttämään myös lähituotettua humalaa.

Syrjimättömyys, yhdenvertaisuus, työhyvinvointi, työturvallisuus ja hyvä johtaminen ovat meillä panimotoiminnan ytimessä.

Taloudellinen vastuu

Olemme kasvava, kehittyvä ja kannattava yritys ja tuomme vaurautta yhteiskunnalle verovaroina sekä työpaikkoina. Tilivuoden 2021 aikana yritys tilitti erillisinä veroina ja valmistemaksuina 6 706 326,50 euroa ja työllisti keskimäärin 35,5 henkilöä.

Tarina

Vastuullisuus

Etkö löytänyt etsimääsi lähikaupasta?
Käytä ääntäsi ja toivo Nokian Panimon tuotteita kauppiaalta!

Vaikuta valikoimaan! Kauppiaat etsivät jatkuvasti uusia tuotteita hyllyille – toiveitasi oikeasti kuunnellaan.
Täytä oheisista linkeistä lomakkeelle toivomasi tuotteet, ja hoidetaan lempparisi lähelle yhdessä.