Sivut

Keisari Experience -panimokierros kiinnosti ensimmäisenä vuotenaan

Keisari Experience Nokian Panimo

 

Vuosi sitten avasimme ovet Keisari Experience -panimokierroksellemme ja siitä lähtien yli 2000 vierasta on käynyt tutustumassa meidän toimintaamme. Tämä suosio kertoo selvästi siitä, että ihmiset ja yritykset kaipaavat enemmän kuin koskaan aitoja ja kiehtovia elämyksiä, jossa he voivat nauttia hyvästä seurasta, laadukkaista juomista ja ohjatusta konseptista.

Kysyin meidän vierailuistamme vastaavalta Sarilta, miten vuosi on mennyt.

 

Mistä kaikkialta vieraita on käynyt?

Suomalaisten lisäksi on käynyt vieraita ainakin seuraavista maista: Saksa, Englanti, USA, Venäjä, Puola, Liettua, Alankomaat ja Ranska.

Onko joku jäänyt erityisesti mieleen?

Hmm, varmaankin päivä ennen jouluaattoa vierailulla ollut nokialainen isä ja kaksi poikaa. Pojat asuivat maailmalla ja tulivat suoraan lentokentältä panimolle mistä aloittivat yhteisen joulunvieton.

Mikä on yleisin kysymys mitä vierailulla kysytään?

Varmasti se, että miten tänne pääsee töihin ja että näemmekö me kierroksella kun pannaan tai että pannaanko me ylipäätään tänään.

Mikä kävijöitä yllättää eniten?

Kävijät yllättyvät erityisesti Nokian Panimon historiasta ja aidosti iloitsevat siitä missä tilanteessa panimo on vaikeiden vuosien jälkeen. Lisäksi oluen pitkä kypsymisaika yllättää monet ja oluen laskeminen itse hanasta lasiin oikeaoppisesti on suurimmalle osalle elämys.

Suosituimmat tuotteet mitä halutaan maistaa erityisesti?

Ehdottomasti tuotekehityserät eli Keisari One-Offit kiinnostavat, kun niitä ei muualta saa.

 

Keisari Experience ei ole pelkkä panimokierros; se on syvällinen sukellus oluen historiaan, valmistukseen, raaka-aineisiin ja kiehtovaan maailmaan. Kierroksen aikana vieraat saavat rennon tilaisuuden oppia oluen valmistuksen saloista asiantuntevan vetäjän johdolla. Vierailun aikana tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä maistamaan valitsemiaan juomia panimon yli 50 tuotteen valikoimasta.

 

Olut on paljon enemmän kuin vain juoma; se on yhteisöllisyyttä, kulttuuria ja intohimoa. Keisari Experience tarjoaa tilaisuuden kokea tämä kaikki.

 

1.3.2024

/Janne Paavola

Lue myös

Tilinpäätös 2023

• liikevaihto kasvoi 10% • liikevoitto oli 10% liikevaihdosta • tilikauden investoinnit  539t€ (1 439 t€)  Liitteenä tilikauden 2023 tilinpäätös, toimintakertomus sekä tilintarkastuskertomus. Vuoden 2024

Lue lisää »

Yhtiökokouskutsu 2024

Nokian Panimo Oy:n osakkeenomistajat kutsutaan varsinaiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään tiistaina 26. maaliskuuta 2024 alkaen klo 14.00 Nokian Kerholan juhlasalissa, Souranderintie 13, Nokia. Oikeus osallistua yhtiökokoukseen

Lue lisää »

Etkö löytänyt etsimääsi lähikaupasta?
Käytä ääntäsi ja toivo Nokian Panimon tuotteita kauppiaalta!

Vaikuta valikoimaan! Kauppiaat etsivät jatkuvasti uusia tuotteita hyllyille – toiveitasi oikeasti kuunnellaan.
Täytä oheisista linkeistä lomakkeelle toivomasi tuotteet, ja hoidetaan lempparisi lähelle yhdessä.