Sivut
Yritys > Henkilöstö

Henkilöstö

Tarjoamme ainutlaatuisia juomia elämyksiä arvostaville suomalaisille.

Tutustu tiimiimme

Panimolla oluen valmistuksessa työskentelee kaiken kaikkiaan yli 20 henkilöä erilaisissa tehtävissä.

Janne Paavola

Toimitusjohtaja

Ilves vai Tappara?

Ilves!

Miten päädyit Nokian Panimolle?

Kaverilta sain keväällä 2013 vinkkiä, että Nokian Panimolla tarvitaan kesälomittajaa toimistolla. Olin siinä viikkoa aiemmin harmitellut, kun ei löydy mistään oman alani kesätöitä. Sain paikan ja olin lopulta kolme kesää Hannelen apuna toimistolla ja tehtaanmyymälässä sekä Jacobin apuna myyntikentällä. Syksyllä 2015 pääsin tekemään kauppakorkeakoulun lopputyön panimolle. Sen jälkeen sain jatkaa kokoaikaisena työntekijänä toimistolla monipuolisissa tehtävissä. Tällä hetkellä vastaan panimon taloudesta sekä markkinoinnista yhdessä johtoryhmän kanssa. Lisäksi järjestän panimovierailuita eli nähdään panimolla!

Vesa Peltola

Tuotantojohtaja

Ilves vai Tappara?

Lahden Pelicans.

Miten päädyit Nokian Panimolle?

Kiinnostuin elintarvikealasta jo nuorena kölvinä kesätöiden merkeissä Fazer Myllyllä. Armeijan jälkeen päätin hankkia korkeakoulututkinnon alaan liittyen. Tarkoituksena oli palata leipomopuolelle tutkinnon jälkeen, mutta Tuomas Markkulan vetämä pienpanimokurssi käänsi kelkan kuitenkin oluen valmistuksen suuntaan. Valmistuin HAMK:sta elintarviketekniikan insinööriksi ja päädyin parin isomman panimon kautta lopulta Nokian Panimolle oluen keittäjäksi. Vuosia on vierinyt ja talo on yhdeksän vuoden aikana tullut hyvin tutuksi. Ei ole kovinkaan montaa hommaa, jota ei olisi panimossa tullut tehtyä. Pienpanimotouhua parhaimmillaan. Nykyisin toimin panimon tuotantojohtajana.

Ari Järvi

Myyntijohtaja

lves vai Tappara?

Ei kumpikaan, TPS.

Miten päädyit Nokian Panimolle?

Päädyin Nokian Panimolle vuonna 2008 kun olin myynyt osakkuuteni elintarvikkeiden maahantuonti yrityksestä ja vanha yhteistyökumppani Matti Heikkilä soitti, että on aloittanut toimitusjohtajana Nokian Panimolla ja kysyi kiinnostustani vetämään myyntiä. Nyt siitä on vierähtänyt 14 vuotta loistavan porukan kanssa.

Riitta Sulkama

Panimomestari

Ilves vai Tappara?

IPA!

Miten päädyit Nokian Panimolle?

Panimoinnostus tarttui jo Pyynikki Oy:llä kellarilikkana 80-luvulla. Meni toistakymmentä vuotta muissa kuvioissa, mutta tyrkkäsin itseni Pirkanmaan Uuteen Panimoon (ent. Nokian Panimo) oluenpanijaksi ja labrahommiin. Nyt jo kahdeskymmenes vuosi menossa firmassa. Tällä hetkellä hääräilen panimomestarina vastuualueinani oluen reseptiikka, laadunvarmistus, tuotekehitys ja asiantuntijatehtävät.

Hannele Janhunen

Hallintopäällikkö

Ilves vai Tappara?

Olen puoleni jo 70-luvulla valinnut, mutta pidättäydyn somessa joukkueneutraalina.

Miten päädyit Nokian Panimolle?

-95 keväällä (nevö foget) panimon toimistoapulainen oli jättänyt tulematta töihin ja minulle soitettiin, osaanko käyttää tietokonetta ja voisinko tulla paikkaamaan. Olin Jyväskylän ammattiopettajakorkeassa opetellut käyttämään AmiProta ja PageMakeria, joten kyllähän tässä nyt tietokone tuttu peli on. Panimossa käytössä ollut Täky Tuoretukku vihreine vilkkuvine kirjaimineen ei tosin ollut ollenkaan tuttu, mutta sitä en maininnut. Ei tullut toimistoapulainen takaisin ja niin minä jäin niille sijoilleni, ei niitä ravintolapalveluopettajan hommiakaan silloin ollut. Pikkuhiljaa työtehtävät ovat monipuolistuneet ja tätä nykyä tittelini on hallintopäällikkö, hoidan talon paperityöt. Minut tapaa myös panimon myymälästä, jota hoidan oman toimen ohessa.

Miitri Jokitie

Varastopäällikkö

Ilves vai Tappara?

Porin Ässät.

Miten päädyit Nokian Panimolle?

Tulin 1997 panimon varastolle pariksi päiväksi auttamaan Linda-siiderin tuotannossa ja siitähän se panimokärpänen puraisi. Nykyään vastuullani on panimon logistiikka.

Ville Kovanen

Työnjohtaja oluen valmistus

Ilves vai Tappara?

En kommentoi.

Miten päädyit Nokian Panimolle?

Hain oman alan töitä 2011 ja satuinkin pääsemään töihin prosessinhoitajaksi tekemään panimon kellarin työtehtäviä. Nykyään toimin tuotannon työnjohtajana ja kokemus kattaa panimolla kellarin, keittämön sekä labran tehtävät.

Kalle Viitamaa

Työnjohtaja täyttöosasto ja sekoitejuomat

Ilves vai Tappara?

Ilves.

Miten päädyit Nokian Panimolle?

Tuttavani, joka oli panimolla töissä soitteli yksi kaunis kesäaamu ja kyseli, että kiinnostaako panohommat. Ja nehän kiinnosti. Aloitin muutama vuosi sitten keittämö- ja kellarimiehen hommissa ja nykyään toimin täyttöosaston esimiehenä.

Meri Brander

Controller

Ilves vai Tappara?

Kyllä jo lapsena on opetettu, että Ilves on ainoa oikea.

Miten päädyit Nokian Panimolle?

Aloitin työt panimolla elokuussa 2021, eli nyt on takana puoli vuotta näissä hommissa. Keväällä bongasin työpaikkailmoituksen netistä ja tässä sitä nyt ollaan. Koulutukselta olen Laskentatoimen KTM ja ennen panimouraa työskentelin tilintarkastajana. Työtehtäviini kuuluu monipuolisesti eri talouden ja markkinoinnin tehtäviä, kuten kustannuslaskentaa, sisäistä raportointia, tilinpäätöksen tekoa ja vaikuttajakampanjoiden suunnittelua.

Mika Kautonen

Oluen valmistus

Ilves vai Tappara?

SA-IPA

Miten päädyit Nokian Panimolle?

Olin 15 vuotta töissä Fazer Makeisilla Lappeenrannassa, kunnes vaimon työn perässä muutimme Tampereelle. Hain silloin jo panimohommiin Nokialle ja Pyynikille, koska oluen valmistus on aina kiinnostanut, mutta oma aikani ei ollut vielä😀. Pääsin kuitenkin Sahalahden Saarioisille opintovapaan sijaisuudeksi kahdeksaksi kuukaudeksi. Kun hommat siellä loppuivat ei meinannut oman alan töitä löytyä millään ja uran vaihto kävi jo mielessä. Sitten uravalmennuksen kurssilla sattui silmään Nokian Panimon työpaikkailmoitus. Laitoin hakemuksen sisään ja loppu onkin historiaa. #teetyötäjostatykkäät

Rami Lähdekorpi

Oluen valmistus

Rauf Nazari

Oluen valmistus

Jani Perttula

Oluen valmistus

Ilves vai Tappara?

Äidinmaidosta tullut Tappara.

Miten päädyit Nokian Panimolle?

Tulin vuokrafirman kautta töihin 2010 ainoastaan empiiristen itsetutkiskelujen tuoman kokemuksen saattelemana alasta. Työtehtävät pitävät pääasiassa sisällään keittämön ja kellarin + jokapaikanhöylän hommat.

Sami Malviala

Täyttöosasto

Ilves vai Tappara?

Tappara!

Miten päädyit Nokian Panimolle?

Perttulan Jani otti minuun yhteyttä 2015 kesän aikana ja kysyi olisinko kiinnostunut ja siitä se sitten lähti. Ja nyt on rakkaudesta lajiin. Työskentelen tällä hetkellä ravintola-astioiden täyttökoneella sekä tölkkilinjalla.

Vesa Koivisto

Täyttöosasto

Ilves vai Tappara?

Tappara.

Miten päädyit Nokian Panimolle?

Tulin panimolle kesällä 1997 Linda-siideriä pullottamaan. Entinen työkaveri Pyynikin panimon (Sinebrychoffin) ajoilta vinkkasi minun olevan vapaana. Nyt teen pääasiassa tölkityshommia ja lisäksi korjailen sekä huollan laitteita.

Vesa-Matti Santaharju

Varasto

Ilves vai Tappara?

Ilves… Aina!

Miten päädyit Nokian Panimolle?

Olen elintarvikealan sekatyömies. Yli 25 vuotta eri alan töitä. Olin myös aikanaan kesätöissä 90-luvun taitteessa Pyynikin (Sinebrychoff) panimolla. Tuli sitten myöhemmin jakso kun olin hetken työttömänä ja rohkeasti tartuin oven ripaan ja kysyin töitä. Tässä ollaan ja viides vuosi jo menossa. Olen nyt varastossa logistiikan kakkosmies.

Vesa Ranta-aho

Varasto

Jari Saarelainen

Laitosmies

Sari Lehmussaari

Keisari kauppa & terassi

Ilves vai Tappara?

Tappara tiätty, kaudet 1985-1987 never forget, nykyään pystyn jo ihan vähän kannustamaan myös Ilvestä mikäli eivät pelaa vastakkain.

Miten päädyit Nokian Panimolle?

25 vuotta yrittäjänä josta 18 v Nokialla kauppiaana ja lopetus sai minut toivomaan päästä johonkin kivaan paikaan töihin. Nokian Panimo oli asiakkaani matkapuhelinmyymälässäni.

Tutustuin panimon Hallintojohtaja Hanneleeseen, meillä synkkasi.
Hannele tarvitsi lomasijaista, otin sen suurella ilolla vastaan. Muistan istuessani konttorissa Hannelen tuolilla leikkiväni Nokian Panimon työntekijää (johtajaa) sekä pohtivani…tää olis unelma työpaikka. Sain Hannelelta hoidettavakseni pari kertaa viikossa panimon kaupan, unohdin etten olekaan tässä yrittäjä hetken aikaa pompittiin tavalamme toistemme tennareilla, nykyään sovimme vaikka samaan tossuun 😊

Tarvitsin lisää tunteja sekä säännöllisyyttä työpäiviini ja sainkin mahdollisuuden kentältä, pääsin aluemyyntipäällikömme Jacobin avuksi kauppoihin. Yhtäkkiä minulla olikin jo paljon töitä, niin paljon että en tiennyt kuka ja mikä työ oli se ”tärkein” suoritettava.
Sain lopuksi ehdotuksen silloiselta toimitusjohtajalta Matilta sekä talousjohtaja Jannelta ottaa vastaan uuden avattavan Kaupan & Terassin vetovastuun. Sain myös samaan aikaan toisen hyvän työtarjouksen josta ei periaatteessa olisi voinut kieltäytyä. Fiilis sanoi Nokian Panimo on sinun ”unelma” työpaikka ja kaipasin jo kovasti asiakaspalveluun. Niinhän siinä sitten kävi että kahden vuoden ”koeajan” jälkeen minut vakinaistettiin nykyiseen työhöni Nokian Panimon Kaupan & Terassin myymälä- ja ravintolapäälliköksi. Hoidan myös panimokierrokset jota aluksi pelkäsin.

Panimon juhlatilaisuuksien käpärin koitin vaihtaa juustokakuksi… en onnistunut. Joskus Miitri pyörittelee päätään mun hyville ideoille ja tokaisee ” ei kai nyt sentään, ei onnistu ja huh huh.. ” Jari tulee aina heti vasaran ja naulojen kanssa kun tarve vaatii. Maailman parhaat työkaverit löytyy tästä talosta ❤
Tänne on joka päivä tosi kiva tulla töihin ja mahtava olla osa tätä menestystarinaa.

Jacob Hansen

Myynti

Toni Majlund

Myynti

Ilves vai Tappara?

Tappara.

Miten päädyit Nokian Panimolle?

Pääkaupunkiseudulle kaivattiin myyntitiimiin lisäkäsiä 2012, tällöin minut värvättiin mukaan ja siitä lähtien on oltu mukana menossa. Nykyään aluepäällikkönä alueena Etelä-Suomi.

Minna Kolmonen

Myynti

Sami Tuomi

Myynti

Vastuullisuus

Tarinamme