Sivut

KEGKONE TULEE! Oletko valmis?

Vihdonkin se tapahtui! Mahdottomasta tuli totta! Kegkone saapui taloon! Viiden vuoden taistelu tuulimyllyjä (lue: investontipäätöstä) vastaan on omalta osaltani juuri päättynyt. #eioolehtipuussa #oluttaon

KEGKONE

Kegkone on siis tarkemmin sanottuna ravintola-astioiden eli panimokielellä kegien automatisoitu pesu- ja täyttökone sekä viimeisin panimon pitkän linjan investointisuunnitelman mukainen hankinta. Aivan kuten Kekkonen oli pitkän linjan presidenttimme, pitkää valtakautta odotamme myös uudelle tulokkaalle. Joskus vanha raihnainen saa väistyä ja uutta että elinvoimaista tulee tilalle.

Nokian Panimolla on viimeisen viiden vuoden aikana tehty isoja investointeja tuotannon kasvattamiseksi ja tehostamiseksi ympäristöasiat paremmin huomioiden. Työntekoa on haluttu helpottaa ja ennen kaikkea tuotteiden laatua parantaa entisestään. Laitehankinnat ovat tuotteiden kehittämisen ja kasvun kannalta keskeisiä projekteja. Ja tämä aloitettu tie ei varmasti ikinä tule päätökseen.

KEGKONE

Panimolle on viimeisten vuosien aikana hankittu lisää käymistankkeja tuotantokapasiteetin kasvattamiseksi, vaihdettu öljypoltin ympäristöystävällisemmäksi ja nestekaasulla toimivaksi, uusittu pesukeskus työturvallisuutta parantamaan, korvattu vanhat kylmälaitteet tehokkaammiksi, rakennettu koekeittämö tuotteiden kehittelyä varten, uusittu koko tölkityslinjasto mm. tuotteiden paremman laadun varmistamiseksi, vaihdettu mäskisiilo syöttöruuveineen sekä hiilidioksidisäiliö isompiin tuotannon kasvaessa. Kaikki nämä ovat vieneet hommaa eteenpäin ja kohti parempaa päivä päivältä. Tähän listaan Kegkone tuo nyt oman panoksensa jatkossa.

Loppuun laitan vielä pari kuvaa vanhasta kegien pesu- ja täyttölaitteesta. Kumman käytöllä hymy itseltäsi irtoaisi, jos pitäisi päivän oluet täytellä? Panimomiehelle Kegkone hetkellisesti tuo hymyn, ainakin rekkamiehen hymyn. Nähty on. Ja leppoisaa hyräilyäkin on kuulunut. Vai ovatkohan vain jo kesälomat mielessä?

Vanha laite

Hyvää alkavaa kesää ja tulkaahan kaikki katsomaan Kegkosen synnyttämiä munia kesällä eri oluttapahtumien tiskien taakse.

Tunteella ja selällä,

Kegkosen munia
Pelzi 7.5.2018

Lue myös

Tilinpäätös 2023

• liikevaihto kasvoi 10% • liikevoitto oli 10% liikevaihdosta • tilikauden investoinnit  539t€ (1 439 t€)  Liitteenä tilikauden 2023 tilinpäätös, toimintakertomus sekä tilintarkastuskertomus. Vuoden 2024

Lue lisää »

Yhtiökokouskutsu 2024

Nokian Panimo Oy:n osakkeenomistajat kutsutaan varsinaiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään tiistaina 26. maaliskuuta 2024 alkaen klo 14.00 Nokian Kerholan juhlasalissa, Souranderintie 13, Nokia. Oikeus osallistua yhtiökokoukseen

Lue lisää »

Etkö löytänyt etsimääsi lähikaupasta?
Käytä ääntäsi ja toivo Nokian Panimon tuotteita kauppiaalta!

Vaikuta valikoimaan! Kauppiaat etsivät jatkuvasti uusia tuotteita hyllyille – toiveitasi oikeasti kuunnellaan.
Täytä oheisista linkeistä lomakkeelle toivomasi tuotteet, ja hoidetaan lempparisi lähelle yhdessä.