Sivut

Nokian Panimo avaa uuden ”Keisari Experience” vierailukeskuksen

Suomen toiseksi suurin pienpanimo Nokian Panimo avaa ylpeänä uuden vierailukeskuksen tarjotakseen oluen ystäville ainutlaatuisen kokemuksen. Vierailukeskus tarjoaa opastettuja panimokierroksia ja maistelusessioita kaiken tasoisten olutharrastajien iloksi.

Keisari Experience antaa vieraille mahdollisuuden tutustua oluenvalmistusprosessiin sekä oluen valmistuksessa käytettyihin raaka-aineisiin. Maisteluhuoneessa vierailijat pääsevät maistelemaan kaikkia panimon valmistamia oluita, siidereitä sekä alkoholittomia juomia asiantuntijan avustuksella.

”Olemme todella innoissamme uuden vierailukeskuksen avaamisesta. Olen kiertänyt Euroopassa useissa vastaavissa eri panimoiden vierailukeskuksissa ja on vihdoin hieno päästä avaamaan Keisarille oma tänne Nokialle. Tavoitteena on luoda hauska ja opettavainen kokemus kaikille vieraillemme. Tuore ja raikas olut nautittuna suoraan valmistuspaikalla on ainutlaatuinen ja unohtumaton elämys”, kuvailee tunteitaan Nokian Panimon toimitusjohtaja Janne Paavola.

   

 

 

 

 

 

 

 

”Otamme vieraat vastaan koko sydämellämme. Keisari Experience on ikimuistoinen kokemus vierailijalle mielenkiintoisessa ympäristössä, kera loistavien makuelämysten”, hehkuttaa Nokian Panimon vierailukeskusministeri Sari Lehmussaari.

Yksityisten kierrosten lisäksi avoimia kierroksia järjestetään kuukausittain. Varaukset ja lisätiedot osoitteesta https://nokianpanimo.fi/vierailut/

Lisätietoja

Nokian Panimo Oy

Nuijamiestentie 17, 37120 Nokia

panimokierrokset@nokianpanimo.fi

03 342 4242

Lue myös

REKRY: Täyttöosaston panimotyöntekijä

Täyttöosaston panimotyöntekijä Nokian Panimolle Nokian Panimo on rehellisen aito ja itsenäinen suomalainen pienpanimo. Tarjoamme ainutlaatuisia juomia elämyksiä arvostaville suomalaisille. Olemme ylpeitä historiastamme, mutta katseemme on

Lue lisää »

Etkö löytänyt etsimääsi lähikaupasta?
Käytä ääntäsi ja toivo Nokian Panimon tuotteita kauppiaalta!

Vaikuta valikoimaan! Kauppiaat etsivät jatkuvasti uusia tuotteita hyllyille – toiveitasi oikeasti kuunnellaan.
Täytä oheisista linkeistä lomakkeelle toivomasi tuotteet, ja hoidetaan lempparisi lähelle yhdessä.