Sivut

Nokian Panimo Oy:lle uusi toimitusjohtaja

Toimitusjohtaja vaihtuu 1.4.2021 alkaen

Nokian Panimo Oy:n hallitus on valinnut yrityksen uudeksi toimitusjohtajaksi KTM Janne Paavolan edellisen toimitusjohtajan Matti Heikkilän jäädessä eläkkeelle. Paavola on toiminut aiemmin Nokian Panimo Oy:n talousjohtajana ja prokuristina. Kaikkiaan hän on ollut töissä eri tehtävissä yhtiössä vuodesta 2013 lähtien. Hän on valmistunut Tampereen yliopistosta kauppatieteiden maisteriksi pääaineenaan laskentatoimi ja kouluttautunut myöhemmin olutmestariksi Hämeen ammattikorkeakoulussa.

”Olen toiminut yhtiön toimitusjohtajana 13 vuotta ja sen aikana liikevaihtomme on lähes 10-kertaistunut. Olen hyvin iloinen siitä, että talon hyvin tunteva talousjohtajamme siirtyy yhtiön toimitusjohtajaksi”, sanoo Heikkilä.

”Kiitän koko hallituksen puolesta Mattia hänen merkittävästä panostuksestaan yhtiön hyväksi. Pääsemme hyödyntämään vielä jatkossakin hänen osaamistaan yhtiön hallituksessa”, sanoo hallituksen puheenjohtaja Henrik Andersin

”Haluan kiittää Mattia hienosta työstä toimitusjohtajana. Yhtiö on hänen jäljiltään hyvässä kunnossa. Kiitos myös hallitukselle luottamuksesta. Otan toimitusjohtajan paikan innolla vastaan. Meillä on loistava porukka kasassa ja kaikki edellytykset jatkaa hienoa kehityskulkua”, sanoo Paavola.

 

Lisätietoja:

Matti Heikkilä

Toimitusjohtaja

050-505 3515

matti.heikkila@nokianpanimo.fi

 

Henrik Andersin

Hallituksen puheenjohtaja

040-040 6391

henrikandersin@mac.com

 

Janne Paavola

Talousjohtaja

050-571 3305

janne.paavola@nokianpanimo.fi

Lue myös

Toiminnan katsaus 1-6/2023

Nokian Panimo Oy:n puolivuotiskatsaus 1.1.–30.6.2023: Liikevaihto kasvoi 17 % ja liikevoitto oli 7 % liikevaihdosta Tammi-kesäkuun 2023 pääkohdat Liikevaihto kasvoi 17 prosenttia 5 265 tuhanteen

Lue lisää »

Tilinpäätös 2022

• liikevaihto kasvoi 8% • liikevoitto oli 13% liikevaihdosta • tilikauden investoinnit 1 439 t€ (3 358 t€) Liitteenä tilikauden 2022 tilinpäätös, toimintakertomus sekä tilintarkastuskertomus.

Lue lisää »

Etkö löytänyt etsimääsi lähikaupasta?
Käytä ääntäsi ja toivo Nokian Panimon tuotteita kauppiaalta!

Vaikuta valikoimaan! Kauppiaat etsivät jatkuvasti uusia tuotteita hyllyille – toiveitasi oikeasti kuunnellaan.
Täytä oheisista linkeistä lomakkeelle toivomasi tuotteet, ja hoidetaan lempparisi lähelle yhdessä.