Sivut

REKRY: Täyttöosaston panimotyöntekijä

Täyttöosaston panimotyöntekijä Nokian Panimolle

Nokian Panimo on rehellisen aito ja itsenäinen suomalainen pienpanimo. Tarjoamme ainutlaatuisia juomia elämyksiä arvostaville suomalaisille. Olemme ylpeitä historiastamme, mutta katseemme on tulevaisuudessa.
Etsimme nyt täyttöosastolle oluiden ja virvoitusjuomien valmistukseen omistautunutta ja tarkkaa työntekijää vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan panimomme täyttöosaston prosesseista ja sen toimivuudesta.
Nokian Panimolla on kaksi eri pakkauslinjaa sekä virvoitusjuomien sekoitusosasto. Täyttöosaston panimotyöntekijänä tehtävänäsi on valvoa, että tuotanto toimii sujuvasti, seurata tuotteiden laatua ja turvallisuutta, varmistaa eri tuotteiden saatavuus ja sujuva tuotevirta varastoon sekä huolehtia työympäristön siisteydestä ja turvallisuudesta. Tärkeä osa työtä on säännölliset laitteiden ja työympäristön pesut.
Työ on pääsääntöisesti prosessin ohjaamista, häiriötilanteiden selvittämistä ja Lean-ajattelun mukaista tilanteiden ennakointia. Täyttöosasto toimii kahdessa vuorossa ja siellä työskennellään ryhmässä.

Mitä odotamme sinulta?

  • Aiempaa kokemusta tuotantotyöstä tai täyttölinjastosta
  • Hyvää fyysistä kuntoa ja tarkkuutta
  • Kykyä työskennellä itsenäisesti ja ryhmässä
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa
  • Arvostamme positiivista ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Oma-aloitteellisuus, halu oppia ja kehittää osaamistaan on tärkeää.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtävän, jossa pääset vaikuttamaan panimomme täyttöosaston sujuvuuteen ja tehokkuuteen. Pääset työskentelemään osana ammattitaitoista ja mukavaa porukkaa.
Palkkauksessa noudatetaan panimo- ja virvoitusjuoma-alan työntekijöiden työehtosopimusta + paikallisesti sovittuja osaamiseen liittyviä lisiä. Työehtosopimus löytyy SEL ry:n sivuilta http://www.selry.fi/
Tarjoamme sinulle lisäksi hyvät työsuhde-edut, kuten virike-edun sekä laajan työterveyshuollon puhumattakaan laadukkaista juomista.
Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko?

Jos olet etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen vesa.peltola@nokianpanimo.fi viimeistään 1.12.2023. Kirjoita sähköpostin otsikkoon “Täyttöosaston panimotyöntekijä”.
Yhteydenotot ja kyselyt sähköpostitse tuotantojohtaja Vesa Peltolalle.
Käymme hakemuksia jo hakuajalla läpi ja teemme päätöksiä sopivien henkilöiden löydyttyä. Jätäthän hakemuksesi siis pikaisesti!

Lue myös

Toiminnan katsaus 1-6/2023

Nokian Panimo Oy:n puolivuotiskatsaus 1.1.–30.6.2023: Liikevaihto kasvoi 17 % ja liikevoitto oli 7 % liikevaihdosta Tammi-kesäkuun 2023 pääkohdat Liikevaihto kasvoi 17 prosenttia 5 265 tuhanteen

Lue lisää »

Etkö löytänyt etsimääsi lähikaupasta?
Käytä ääntäsi ja toivo Nokian Panimon tuotteita kauppiaalta!

Vaikuta valikoimaan! Kauppiaat etsivät jatkuvasti uusia tuotteita hyllyille – toiveitasi oikeasti kuunnellaan.
Täytä oheisista linkeistä lomakkeelle toivomasi tuotteet, ja hoidetaan lempparisi lähelle yhdessä.